Om boken Makten bak Makten (2006)

Makten bak Makten er en bok som handler om alle de hemmelige prosessene som de fleste ikke vet noe om. Forfatteren forteller om den virkelige verdenshistorien, og avdekker historieforfalskningen som preger hvordan vi ser på fortiden.

For de fleste er det vanskelig å begripe at mye av det de har blitt fortalt om historien er feil. Denne boken eksponerer hvordan eliten styrer verden i retning av mer globalisering og maktmisbruk.

Viktig bidrag

Makten bak Makten er en viktig bok som avslører hva rike maktmennesker er i ferd med å gjøre med verden. Det er forfatteren Per-Aslak Ertresvåg som har skrevet boken. Han er en tidligere journalist med bred erfaring. Dette er en bok alle bør sette av tid til å lese. Informasjonen som kommer frem er svært alvorlig. Flere nordmenn bør våkne opp, og innse hvordan verden egentlig blir styrt.

Stor innflytelse

I Makten bak Makten kan man lese om de maktsyke personene som finansiert to verdenskriger, og flere andre brutale forbrytelser mot menneskeheten. Disse elitistene er i ferd med å skape en ny verdensorden. De er ute etter å tjene så mye penger som mulig. De skyr ingen midler for å nå sine finansielle mål. Gjennom historien har de hatt som mål å skape en irreversibel utvikling. Dette er det man i dag kaller for globalisering. En prosess som det er umulig å stoppe, og som skaper mer profitt for makteliten. Det ultimate målet er å gjøre hele verden om til en superstat. På denne måten vil de få enda større innflytelse over befolkningen.

Kynisk påvirkning

Finanseliten skyr ingen midler for å realisere sin drøm om en ny verdensorden. I boken beskriver forfatteren hvordan de er villig til å ta i bruk ekstreme virkemidler. Disse rike menneskene har bruker store ressurser på å påvirke medier i hele verden. Samtidig tar de i bruk andre metoder for å spre sin propaganda. Dette er et forsøk på å hjernevaske verdens befolkning slik at ingen skal oppdage eliten sin hemmelige agenda. Makten bak Makten er en bok som bør leses nettopp fordi den er en av få kilder til informasjon om den farlige utviklingen i verden.

Forfatteren er modig som tør å gå ut med dette. I Norge er vi vant til at alternative stemmer blir skremt til stillhet. Heldigvis er det noen som ikke lar seg presse av makteliten her i landet. Makten bak Makten er en optimal oppsummering av den virkelige verdenshistorien, og hva som skjer i dag. Eliten kommer stadig nærmere sitt mål om en ny verdensorden uten landegrenser. Dette ønsker de kun for å tjene enda mer penger. Taperne er alle de som ødelagt livsgrunnlaget sitt på grunn av de negative effektene av globaliseringen. Disse menneskene har dessverre ikke en tydelig stemme i dag. Det er viktig å stoppe utviklingen for å ta vare på grunnleggende rettigheter, og de viktigste demokratiske verdiene. Forhåpentligvis vil mange lese boken, og åpne øynene for det som er i ferd med å skje.

Privacy Policy